Частна линейка

Частна линейка - Превоз на болни и трудноподвижни хора на фиксирана цена от 60 лева за територията на София, без скрити допълнителни такси!

Ангажирайте специализиран транспорт частна линейка от легло до легло в град София по което и да е време на денонощието на фиксирана цена от 60 лева. Ние извозваме възрастни и трудноподвижни пациенти на територията на столицата до болница, клиника, старчески дом, медицински кабинет, ТЕЛК, дом, хоспис, или друго болнично заведение.
Цената включва:
● Пристигане на частна линейка на посочения от вас адрес в удобно за Вас време;
● Превоз от легло до превозно средството, независимо дали има асансьор или от броя на етажите;
● Качване на пациента в линейката заедно с техния багаж;
● По възможност в линейката може да пътува и близък на пациента;
● Превоз от превозно средство до болничното заведение, приемно-консултативен кабинет, ТЕЛК или хоспис;

Специализиран Медицински Транспорт - занимаващ се с извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора от Легло до Легло, от болници до вкъщи, от вкъщи до болници! Настаняване в хосписи и домове за възрастни.Съдействаме за контролни прегледи, скенер, ядрено магнитен резонанс и консултации при водещи лекари в София, Страната и Чужбина! Участия на спортни, концертни и филмови мероприятия с медицински екип. Линейката е оборудвана с нужната реанимационна апаратура, носилка на въздушна възглавница, стол, кислородна система, климатик и други екстри! Разполагаме с добре-обучен екип за пренасяне на болни, при необходимост с реанимационен екип. Пътуваме в София, Страната и Чужбина.